Diensten

Werken Bij EFE is in verschillende branches actief. Wij werken in al deze branches met specialisten die weten wat er speelt. Op die manier koppelen wij de optimale kandidaat aan het bedrijf van de opdrachtgever.

Onze partners

Eenvoudig solliciteren

Denk je erover om bij Werken Bij EFE te solliciteren? Wij horen graag van je! Lees hieronder in het kort over ons eenvoudige sollicitatieproces.

01.

Solliciteren

Vul op onze pagina ‘Solliciteren’ je naam en contactgegevens in. Vertel ons waarom je graag bij Werken Bij EFE wilt werken en upload je cv.

02.

Gesprek

Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek, om te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je graag wilt.

03.

Aan de slag

Heb je je aanbod getekend? Met behulp van een zorgvuldig opgesteld inwerkprogramma start je bij ons op de werkvloer.

Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Wat wij doen

    We matchen onze medewerkers met een bijpassend bedrijf

    Werken Bij EFE is veel actief in de telecomsector. Wij bieden niet alleen gekwalificeerde kandidaten die iets te bieden hebben in telecom, maar ook kandidaten voor IT en Energy. Op dit gebied hebben wij verschillende toonaangevende opdrachtgevers aan de juiste kandidaten gekoppeld. Bijvoorbeeld voor de functie van telecommonteur of als installateur van modems en routers.

    De groothandel is misschien wel de belangrijkste sector voor Werken Bij EFE. In deze sector doen wij veel werkzaamheden. De kandidaten die wij bieden kunnen geschikt zijn voor allerlei soorten functies. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken zoals het ontvangen van goederen of het sorteren van goederen. Ook het uitvoeren van kwaliteitscontrole en het in het magazijn van de goedgekeurde goederen. Daarnaast zijn onze kandidaten geschikt voor ompakwerkzaamheden en het gereedmaken voor verzending van orders.

    Voor de industrie beschikt Werken Bij EFE over productiemedewerkers die verschillende soorten werkzaamheden kunnen doen. In de eerste plaats gaat het dan om werkzaamheden aan de lopende band. Daarnaast gaat het om controlewerkzaamheden. Ook bieden wij gekwalificeerde kandidaten die de bediening van machines voor hun rekening kunnen nemen. Deze staan ook bekend als operators.

    Wanneer het gaat om het koppelen van opdrachtgevers aan kandidaten in de bouw dan richten wij ons op twee specifieke soorten werkzaamheden. Op die manier hebben wij ons ook echt kunnen specialiseren. Het gaat dan om het in (onder-aanneming) uitvoeren van bewapeningswerkzaamheden. Dit staat ook wel bekend als betonvlechten. Daarnaast hebben wij specialisten te bieden die laswerkzaamheden kunnen uitvoeren.

    Als het gaat om de logistieke branche, dan zijn er meerdere zaken waar wij ons op richten. Onze kandidaten zijn bijvoorbeeld geschikt voor het periodiek tellen of het inventariseren van voorraden. Ook het doen van en kwaliteitscontrole is bij onze kandidaten in goede handen. Daarnaast zijn wij bedreven in het in ontvangst nemen van orders en het sorteren van de ontvangen goederen. Tot slot is ook het verzendklaar maken van de uitgaande orders geen enkel probleem. Een heel ander soort kandidaat dat bij Werken Bij EFE te vinden is, is de gekwalificeerde heftruckchauffeur. Ook deze kunnen wij bieden.

    Voor de beveiliging beschikt Werken Bij EFE over bewakers die verschillende soorten werkzaamheden kunnen uitvoeren. In de eerste plaats gaat het dan om de bewaking van bedrijven en verschillende soorten instanties.  Ook bieden wij gekwalificeerde kandidaten die de volledige werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

    Aan administratief medewerkers is altijd grote behoefte. Dit geldt eigenlijk voor elk type werkgever. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Zo kan bij voorbeeld een specialist in financiële administratie, zoals een boekhouder, gewenst zijn. Ook kan het gaan om specialisten die geschikt zijn voor de loonadministratie. Op beide vlakken kunnen wij een belangrijke rol spelen. Wij hebben veel ervaring in het koppelen van kandidaten aan werkgevers. Onze kandidaten hebben altijd de nodige administratieve deskundigheid.

    De grootste sector waarin wij als uitzendbureau specialisme hebben, is de glastuinbouw. Dit is dan ook één van de grotere branches in het land. Het voordeel is dan ook dat Werken Bij EFE de nodige ervaring heeft opgebouwd in deze sector. Daardoor zijn wij in staat kandidaten te bieden voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk aan uitzetten, rapen, bloemen of groente en fruit plukken en stoksteken.

    Voor een groenere Nederland hebben we kandidaten met ervaring die alle groenvoorzieningswerkzaamheden op zich kunnen nemen. Een volledige golfbaan piekfijn onderhouden of een groot park groener maken? Wij kunnen het realiseren voor u.

    Wil je meer weten?

    Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers nemen vraagtekens graag bij je weg.

    Hulp nodig?