Glasvezel monteur zzp

Chatting with friend. Vertical shot of a young handsome businessman or male freelancer using his
Werkenbijefe

Glasvezel monteur zzp

Als glasvezel monteur zzp heb je heel veel vrijheid, zoals dat past bij een zelfstandige. Als ondernemer bepaal je immers zelf welke opdrachten je aanneemt. Maar aan de andere kant is het ook wel fijn om zeker te zijn van een goed inkomen zodat je je vaste lasten kunt betalen. Door te solliciteren op een vacature voor glasvezel monteur bij Werken bij EFE kun je ingezet worden voor interessante projecten door het hele land.

Vacatures field service engineer bij Werken bij EFE

Werken bij EFE heeft regelmatig vacatures voor field service engineers. In deze functie bezoek je klanten, zowel zakelijk als particulier, om glasvezel aan te leggen of er onderhoud aan te plegen als er een storing is. Bij bedrijven kan het ook gaan om het uitbreiden van de capaciteit als er bijvoorbeeld meer werkplekken bij komen. Je werk is heel divers, je werkt altijd in een vaste regio. De adressen waar je op je werkdag verwacht wordt krijg je van de afdeling Planning. Zij doen uiteraard hun best om voor een efficiënte planning te zorgen. Als field service engineer krijg je uiteraard de beschikking over een auto van de zaak, een telefoon en een laptop.

Onze partners

Werkenbijefe

Ga jij als zzp’er zorgen voor tevreden klanten?

Als je aan de slag gaat als glasvezel monteur zzp weet je in ieder geval één ding zeker: Je treft uitsluitend blije gezichten. Want jij komt immers als technicus als geroepen als er een probleem is met de internetverbinding. Vandaag de dag is goed en stabiel internet onmisbaar geworden in veel huishoudens en zeker voor bedrijven. Alles werkt via het internet, ook de telefoon en natuurlijk het bekijken van televisiekanalen. De kinderen hebben ook allemaal een smartphone of een tablet. Voor bedrijven is het belangrijk at ze goed telefonisch bereikbaar zijn en dat er online vergaderd kan worden met collega’s of klanten. Als er dan een storing is dan levert dat veel frustratie op die jij kunt wegnemen door het probleem op te lossen.

Een grondige training voordat je aan de slag gaat

Ook al ben je een ervaren glasvezel monteur, dan nog kunnen er zaken zijn die net even anders gaan bij je nieuwe opdrachtgever. Daarom krijg je altijd een training zodat je goed voorbereid op pad gaat en bij je klanten niet voor verrassingen komt te staan. En mocht er toch een probleem zijn waar je niet uitkomt, dan is de backoffice beschikbaar voor support op afstand. In je bedrijfsauto heb je uiteraard alle spullen, zoals gereedschappen en materialen, voor het doen van onderhoud of het realiseren van een nieuwe installatie. Je materialen worden op basis van meldingen via je werkbonnen weer aangevuld zodat je nooit misgrijpt.

UI designer working on a new project
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Waarom werken als zzp’er bij Werken voor EFE?

    Als je ervoor kiest om zzp’er te worden dan doe je dat waarschijnlijk met een bepaald doel. Je wilt de vrijheid hebben om je eigen opdrachten te kiezen en vrij te nemen als je dat wilt. Maar zzp’er zijn geeft ook onzekerheid, want wat als er even geen werk is, dan zit je zonder inkomen. Niet als je contact opneemt met Werken bij EFE. Want wij hebben contact met de grootste internetproviders van Nederland zoals Ziggo en KPN. Er zijn altijd vacatures voor een glasvezel monteur waar we jou prima voor kunnen gebruiken. Je kunt vrijwel altijd direct aan de slag, eventueel na een korte training zodat je precies weet wat er van je wordt verwacht. Omdat glasvezel steeds meer wordt ingezet in Nederland hoef je je ook geen zorgen te maken dat je ooit overbodig zult worden. Glasvezel heeft de toekomst en zal tot in lengte van dagen worden ingezet voor steeds meer toepassingen.

    Bekijk de glasvezel monteur zzp vacatures

    Ben jij op zoek naar interessante projecten als glasvezel monteur zzp? Bekijk dan de vacatures die momenteel beschikbaar zijn bij Weken bij EFE. De vraag naar vakmensen die verstand hebben van glasvezel is groot, dus de kans dat je snel aan de slag kunt ook. Als je een vacature ziet waar je op wilt reageren dan kan dat direct via de website. Maar je kunt ook zelf contact opnemen en je cv sturen. Als er een match of mogelijke match is dan wordt er een kennismaking gepland, vaak via een videogesprek. Als dat voor beide partijen positief uitpakt dan kunnen er direct afspraken worden gemaakt om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt voor één van onze opdrachtgevers. Als het een tijdelijke opdracht is dan zijn er daarna vrijwel altijd mogelijkheden om met een volgende klus aan de slag te gaan. De kans dat je een periode zonder werk zit als glasvezel monteur zzp is daardoor uiterst klein.

    Hulp nodig?