Telecom monteur zzp

Female IT engineer working on tablet pc
Werkenbijefe

Telecom monteur zzp

Ben jij een ervaren telecom monteur zzp? Of ben je onlangs gestart als zzp’er met een technische achtergrond en wil je je ook nuttig maken als monteur telecom? Dan ben je bij Werken bij EFE aan het juiste adres. Er is veel werk in de internet- en telecomsector en daarom zijn onze opdrachtgevers altijd op zoek naar vakbekwame mensen die in dienst of als zzp’er aan de slag willen. Het gaat daarbij om werkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hoewel steeds minder particulieren een vaste telefoonaansluiting hebben, is dit voor bedrijven en instellingen een ander verhaal. Voor deze groep is goede telefonische bereikbaarheid een eerste vereiste.

Zzp telecom monteur worden bij Werken bij EFE

Als zzp telecom monteur ben je de held van de dag als je je klanten bezoekt. Ze hebben vaak een probleem met de telefonie. Als dat probleem door jou wordt opgelost dan kan er weer gewerkt worden. Klanten kunnen weer bellen, patiënten geholpen, bellers te woord gestaan. Dat is heel belangrijk. Geen vaste telefoon hebben is voor particulieren dan misschien steeds minder belangrijk, voor bedrijven en instellingen is dat een heel ander verhaal. Als zzp’er kun je worden ingezet om storingen op te lossen, maar ook voor installatie en uitbreiding van complexe telefooncentrales met soms wel honderden lijnen.

Onze partners

Werkenbijefe

Als telecom monteur kun jij punten scoren

Als bij een bedrijf de telefooncentrale niet goed werkt dan is dat vaak aanleiding voor grote paniek. Als telecom monteur zzp kun jij het verschil maken. Als jij arriveert dan gaat er al een zucht van verlichting op aan de receptie. Als je dan ook nog het probleem binnen een half uur weet op te lossen dan word je nog net niet benoemd tot medewerker van de week. Om dit soort successen te kunnen behalen rijg je bij het telecombedrijf waar je aan de slag gaat een goede opleiding. Daarnaast beschik je over een auto van de zaak, een telefoon en een laptop. Gewapend met deze uitrusting kan er weinig meer misgaan en zorg jij vast en zeker voor tevreden klanten.

Alle vrijheid voor de indeling van je uren als zzp’er

Als zzp’er ben je gewend om je eigen uren in te delen. Dat kan ook als je als telecom monteur zzp aan de slag gaat. Vooral bedrijven hebben ook ’s avonds of in het weekend hulp nodig, omdat ze soms 24/7 bereikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis. Als daar de telefooncentrale een storing heeft, dan moet dat meteen worden opgelost, dat kan niet wachten tot maandagmorgen. Datzelfde geldt voor de hulpdiensten zoals de politie of de brandweer. Maar ook een loodgieter of dakdekkersbedrijf wil zijn bereikbaarheid kunnen garanderen om klanten met een noodgeval zo snel mogelijk te kunnen helpen. Je hoeft dus zeker geen baan van 9 tot 5 te verwachten.in overleg worden je uren ingepland, inclusief uren waarop je stand-by bent voor spoedoproepen.

Engineer working with hardware
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Is zzp telecom monteur jou op het lijf geschreven?

    Of werken als zzp telecom monteur iets voor jou is, hangt af van wat je ervan verwacht. Als zzp’er ontvang je geen loon, maar stuur je een factuur. Over het uurloon worden vooraf afspraken gemaakt. Je moet zelf zorgen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een pensioenvoorziening. Er wordt vaak wel met een contract gewerkt zodat je weet waar je aan toe bent. Als je verlof wilt nemen dan kan dat, maar over de dagen of weken dat je niet werkt krijg je geen inkomen. Om dit verschil met loondienst te compenseren is je uurloon hoger dan voor mensen in loondienst. Het voordeel voor jou is dat je nergens aan vast zit. Als je een beter betalende opdrachtgever vindt dan kun je in principe per direct of vrijwel direct stoppen. Wel is het zo dat het op prijs wordt gesteld als je het tijdig laat weten, zodat er een vervanger voor je kan worden gezocht.

    Bekijk vacatures voor zzp telecom monteur

    Ben jij als zelfstandige op zoek naar een nieuwe uitdaging of loopt je opdracht binnenkort af? Als je ervaring hebt met telecom of je wilt je hierin bekwamen, dan nodigen we je uit om de vacatures bij Weken bij EFE bekijken. Als er een geschikte vacature is dan kun je daar direct op reageren. Als er momenteel geen vacatures zijn dan kun je toch contact opnemen om je cv te bespreken. Dan geven we je een plekje in onze digitale kaartenbak zodat we contact met je kunnen opnemen op het moment at we je een aanbod kunnen doen. Voor vakmensen in de telecom is er altijd werk, dus je hoeft niet bang te zijn dat je lang zonder werk zit.

    Hulp nodig?