KPN vacatures

Job application
Werkenbijefe

KPN vacatures

Werken bij EFE heeft de beste KPN vacatures. Je kunt aan de slag als service monteur, maar ook als medewerker bij de helpdesk. Dit kan vandaag de dag ook vanuit huis. Je krijgt uiteraard alle faciliteiten die horen bij je functie. Voordat je aan de slag gaat krijg je een gedegen spoed opleiding zodat je de klanten van KPN op de juiste manier kunt helpen. Je helpt ze bij het instellen van hun internetverbinding, maar ook als er een storing is en er een reparatie moet worden uitgevoerd ben jij degene die de klant te hulp schiet. Klanten zijn vaak ongeduldig, want een niet werkend internet heeft vandaag de dag grote gevolgen. Het is dus ook belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan.

Werken bij KPN

Werken bij KPN kan op verschillende manieren. Je kunt via Werken bij EFE solliciteren op verschillende functies bij dit bedrijf. KPN heeft een goede naam, het is de rechtsopvolger van het bedrijf dat vroeger als staatsbedrijf verantwoordelijk was voor het vaste telefoonnetwerk, lang voordat de mobiele telefoon zijn intrede deed. Vandaag de dag biedt KPN niet alleen vaste telefonie, maar ook internet, televisie en mobiele telefonie. Verder is KPN leverancier van communicatiesystemen voor bedrijven. Zowel voor particuliere klanten als voor zakelijke klanten is KPN voortdurend op zoek naar vakbekwame medewerkers die problemen kunnen oplossen of systemen kunnen installeren of uitbreiden.

Onze partners

Werkenbijefe

Welke vacature bij KPN past bij jou?

Bij Werken bij EFE zijn voortdurend KPN vacatures beschikbaar. Als je een technische achtergrond hebt of voldoende affiniteit met techniek dan is er misschien wel een baan voor jou bij. Het voordeel is dat je voor langere tijd aan de slag kunt, want aan technisch personeel is voortdurend behoefte. Nadat je goed bent ingewerkt ga je aan de slag bij klanten of als medewerker bij onze helpdesk. Als service medewerker bezoek je klanten thuis om ter plaatse een nieuwe installatie te doen of een probleem op te lossen. Als een klant een nieuw modem krijgt en het lukt niet om dit zelf aan te sluiten dan ben jij degene die daarbij helpt. Natuurlijk ga je pas weg als alles naar behoren werkt.

Jij bent de schakel tussen KPN en de klant

Als medewerker van KPN ben je een belangrijke schakel tussen het bedrijf en de klant. De klant moet dus op jouw kennis van zaken kunnen vertrouwen. Veel klanten hebben geen verstand van techniek en zullen dus veel vragen stellen over de werking van hun modem of de ontvanger voor tv en radio. Het is jouw taak om deze vragen te beantwoorden en goed uitleg te geven. Dat vraagt soms veel geduld. Ouderen, maar ook jongere mensen voor wie techniek abracadabra is zullen het misschien niet in één keer snappen. Jouw geduld wordt op de proef gesteld. Als je daar goed mee om kunt gaan dan ben je geschikt voor een KPN vacature.

woman waiting for a job interview
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Langdurig aan het werk voor hetzelfde bedrijf

    Het werk dat je doet als je een KPN vacature bij Werken bij EFE vervult is werk dat voorlopig nog wel even blijft. Het is dus niet zo dat je voor 3 maanden aan het werk bent en daarna weer overbodig bent en dus op zoek moet naar een nieuwe baan. Daarom wordt er ook in je geïnvesteerd om van jou een prima KPN medewerker te maken die zijn werk goed maar vooral met heel veel plezier doet. Als je zeker wilt weten dat jij de komende jaren een afwisselende en veelzijdige baan hebt dan solliciteer je op een KPN vacature. Je vooropleiding is niet eens doorslaggevend. Als je laat zien dat je affiniteit met het werk hebt dan word je met een gerichte opleiding klaargestoomd voor jouw werk en kun je met een gerust hart aan de slag.  

     

    Bekijk de KPN vacatures bij Werken bij EFE

    Lijkt het jou wel wat om te werken bij één van de bekendste telecombedrijven van Nederland en daarbuiten? Bekijk dan de KPN vacatures bij Werken bij EFE. Staat jouw droombaan er niet bij dan kan dat een paar weken later anders zijn. Regelmatig hebben we nieuwe vacatures voor dit bedrijf omdat zij voortdurend op zoek zijn naar mensen die met een goed gevoel voor service en een pro actieve houding aan de slag willen gaan. Voor je werk als servicemonteur bij de klant is een rijbewijs B vereist. Dagelijks ontvang je je planning met de adressen van klanten die je die dag bezoekt. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn. Uiteraard wordt er bij het maken van een planning rekening gehouden met de aard van de ter plaatse uit te voeren werkzaamheden.  

     

    Hulp nodig?