Vacature telecom monteur

Engineer working with hardware
Werkenbijefe

Vacature telecom monteur

Voor het vervullen van een vacature telecom monteur zijn we bij Werken bij EFE misschien wel op zoek naar jou. Als jij ervaring hebt met telecom techniek of als dit een vakgebied is dat je ligt dan is de kans groot dat we je een leuke en afwisselende baan kunnen aanbieden. De telecom bedrijven waar wij mee samenwerken zijn voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Deze medewerkers worden opgeleid om optimaal dienstverlening te kunnen geven aan particuliere en zakelijke klanten van de provider. Het kan dan gaan om zowel vaste als mobiele telefonie of een combinatie daarvan. Steeds meer bedrijven voorzien hun medewerkers van een smartphone van de zaak, en die moet dan natuurlijk optimaal kunnen communiceren met de telefooncentrale op kantoor.

Wat zijn jouw taken als telecom monteur?

Als je reageert op een vacature voor telecom monteur dan wil je natuurlijk weten wat je taken gaan worden. Geen dag is hetzelfde. Als je ’s morgens in je auto van de zaak stapt dan heb je je lijst met te bezoeken klanten voor de dag al ontvangen van je collega’s van de afdeling Planning. Die lijst is natuurlijk zodanig samengesteld dat je zo min mogelijk kilometers maakt en niet van hot naar her door je regio rijdt. Als monteur heb je altijd een vast werkgebied. Zodra je bij je eerste klant bent gearriveerd dan meld je dat. Zo weten ze bij Planning waar je bent. Dat kan handig zijn als er een spoedmelding binnenkomt. Er kan dan meteen worden gekeken of jij de aangewezen technicus bent die daar op af gestuurd kan worden. Anderzijds kan het zijn dat een klant afbelt zodat er een afspraak komt te vervallen. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent en dat je snel kunt schakelen als dat nodig is.

Onze partners

Werkenbijefe

Storingen oplossen en systemen aanpassen

Je wordt als monteur telecom vaak met open armen ontvangen. Jij bent immers degene die de vervelende telefoonstoring komt oplossen. Als een bedrijf al een paar uur onbereikbaar is dan kan dat heel vervelende gevolgen hebben. Het kan zelfs grote risico’s hebben als het bijvoorbeeld gaat om een huisartsenpraktijk of een ziekenhuis. Maar ook en school die niet bereikbaar is of een verzekeringsmaatschappij wil het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben. Daar ben jij voor. Je hebt in je bedrijfswagen alles bij de hand om storingen te verhelpen. Gereedschap en reserve onderdelen. En je kunt rekenen op support van een collega als dat nodig is. Het kan ook zijn dat je een klant bezoekt omdat de telefooncentrale moet worden uitgebreid. Als er een filiaal bij komt bijvoorbeeld en collega’s elkaar makkelijk en snel moeten kunnen bereiken. Maar ook als er schakelingen met mobiele nummers moeten worden gemaakt ben jij degene die uitleg geeft en zaken regelt voor de klant.

Werken voor de grote providers van Nederland

Als je solliciteert op een telecom monteur vacature dan is de kans groot dat je gaat werken bij een bekende provider, zoals Vodafone Ziggo of KPN. Dit zijn namelijk klanten van Werken bij EFE. Zij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vakmensen die hun gelederen komen versterken. Omdat goede bereikbaarheid vooral voor zakelijke klanten erg belangrijk is, wil de provider er natuurlijk alles aan doen om storingen en andere problemen zo snel mogelijk op te lossen. Daarvoor worden voortdurend nieuwe mensen geworven en intern opgeleid. Nadat je je opleiding hebt afgerond, je bent dan uiteraard al in dienst, ga je op pad om klanten van de telecom provider te helpen en adviseren bij al hun problemen en vragen.

Close-up a large board with coolers
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Mogelijkheden om door te groeien

    Misschien denk je: Ik wil een vaste baan en geen tijdelijk contract met het risico dat ik over een half jaar weer op straat sta. De kans dat je wordt ontslagen als je je werk goed doet is niet zo groot. Vakmensen zijn waardevol voor telecombedrijven. De kans is dus veel groter dat je een vaste aanstelling krijgt als je jezelf hebt bewezen. En het salaris is ook zeker de moeite waard.

    Wij hebben de juiste telecom monteur vacature voor jou

    Zie jij jezelf al werken bij een telecombedrijf? Zie jij jezelf al rondrijden in je auto van de zaak? Bekijk dan de vacatures voor telecom monteur die op dit moment open staan bij Werken bij EFE. Als daar een baan bij is die jou aanspreekt, dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren. Dat kan digitaal. Als je cv en/of je motivatie ons enthousiast maken dan nemen we direct contact met je op om kennis te maken. Daarvoor gebruiken we vaak een video call. Als dat allemaal positief verloopt stellen we je graag voor aan één van onze opdrachtgevers.

    Hulp nodig?