Vacature telecom

Unrecognizable female technician installing lan network
Werkenbijefe

Vacature telecom

Telecom is ongelooflijk belangrijk. Een vacature telecom bij Werken bij EFE kan van alles inhouden. Je kunt gaan werken bij de klantenservice van een provider, maar ook als service monteur. Bedrijven maken nog steeds volop gebruik van vaste telefonie, maar ook voor diensten als Whatsapp of een online chatdienst op de website is telecom belangrijk. Als daar een storing bij optreedt moet dit zo snel mogelijk worden opgelost. De bereikbaarheid is voor bedrijven en instellingen immers van groot belang. Daarnaast moet de telecom worden gekoppeld aan interne systemen zodat medewerkers aan de telefoon direct kunnen zien wie er belt en waarvoor.

Telecom vacatures bij de klantenservice

Als medewerker bij de klantenservice telecom krijg je bellers aan de lijn die een probleem hebben of die een abonnement willen afsluiten of willen aanpassen. Het kan gaan om een aansluiting voor vaste telefonie maar ook voor mobiele telefonie. Je kunt dit werk ook vanuit huis doen. Je krijgt dan thuis de beschikking over een laptop, headset en andere accessoires. Het fijne is dat je je uren grotendeels zelf kunt indelen. De helpdesk van een provider heeft vaak ruime openingstijden, vaak van ’s morgens 8 uur tot ’s avonds 10 uur. Ook in het weekend en op feestdagen zijn zij bereikbaar. Als je bijvoorbeeld schoolgaande kinderen hebt of kinderen die naar de opvang gaan dan kun je je werkuren daarop aanpassen. Wil je even pauze? Geen probleem. Je geeft via je laptop aan dat je even niet beschikbaar bent zodat er geen inkomende telefoontjes naar jouw lijn worden doorgeschakeld.

Onze partners

Werkenbijefe

Telecom monteur vacatures bij Werken bij EFE

Naast de helpdesk heeft ieder telecombedrijf ook nog monteurs in dienst die bij klanten langs gaan om een installatie te doen of een storing op te lossen. Je krijgt hiervoor een auto van de zaak, inclusief telefoon en laptop. Zo ben je altijd bereikbaar en kun je ook zelf contact zoeken met de backoffice als je bijvoorbeeld tegen een probleem aan loopt waar je geen oplossing voor hebt. Nadat je je werkzaamheden hebt afgerond geef je dit door via je laptop. Gebruikte materialen worden direct geregistreerd. Zo kan de voorraad in je bedrijfsauto worden aangevuld om e voorkomen dat je mis grijpt. Je krijgt je planning voor de dag ’s morgens door van de verantwoordelijke afdeling. Belt een klant af of komt er een spoedmelding binnen, dan wordt er contact met je gezocht om de route aan te passen.

Aan het werk na een grondige inwerkperiode

Natuurlijk word je niet zomaar op pad gestuurd als je solliciteert op een vacature telecom. Je wordt eerst goed geschoold zodat je weet welke werkzaamheden je kunt verwachten. Pas als je de systemen van de provider goed in je hoofd en in je vingers hebt ga je voor het eerst op pad om klanten te bezoeken. Afhankelijk van de situatie eerst samen met een ervaren collega en daarna zelfstandig. Natuurlijk zijn er op het gebied van telecom steeds nieuwe ontwikkelingen. Daarom krijg je bijscholing als dat nodig is zodat je in elke situatie de klant goed kunt helpen.

Technician cutting cable to install telecommunication box
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Een afwisselende baan die nooit verveelt

    Als je solliciteert op een telecom vacature dan kies je voor een baan die nooit verveelt en je elke dag weer wat nieuws brengt. Het kan zijn dat je naar een bedrijf gaat om een compleet nieuwe telefooncentrale te installeren. Maar het kan ook dat er een grote storing is die jij vakkundig oplost zodat iedereen weer bereikbaar is. Anderzijds kan het gebeuren dat je bij een oudere dame thuis langs gaat omdat haar vaste telefoon niet goed werkt. Nadat je dit probleem hebt opgelost kan zij haar kinderen weer bereiken zodat ze weten dat alles in orde is.

    Check nu onze telecom vacatures

    Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende en goed betaalde baan? Heb je affiniteit met techniek? Dn is een telecom vacature misschien wel iets voor jou. Bekijk de banen die we op dit moment willen vervullen en solliciteer direct. Is er op dit moment geen geschikte vacature, dan kun je je cv achterlaten zodat we contact met je op kunnen nemen als er een baan wordt aangeboden die goed bij jou past. Als de match er is dan ga jij misschien morgen al aan de slag bij je nieuwe werkgever. Voordat je wordt voorgesteld aan een opdrachtgever vindt er uiteraard een kennismakingsgesprek plaats. Dit kan in veel gevallen digitaal, zodat je er niet voor hoeft te reizen. Je krijgt daarbij voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Als je als service monteur telecom aan de slag gaat dan werk je altijd in een vaste regio. Als klantenservice medewerker werk je vanuit huis of vanuit een vaste locatie.

    Hulp nodig?