KPN monteur vacature

Vetical shot of software developer adapts application to system platform, works on laptop computer,
Werkenbijefe

KPN monteur vacature

Als je solliciteert op een KPN monteur vacature bij Werken bij EFE dan doe je dat waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een leuke, afwisselende en goed betaalde baan. Je gaat aan het werk in een vaste regio en ontvangt dagelijks een overzicht van de klanten die je gaat bezoeken. De afdeling Planning maakt dit overzicht voor je, hierbij wordt uiteraard zo goed mogelijk rekening gehouden met de afstanden zodat je niet van hot naar haar hoeft te rijden. Je kunt je uren deels zelf bepalen, als je een dag of dagdeel in de week vrij wilt dan kan dat in de meeste gevallen worden geregeld. Zo kun je je werk ideaal combineren met je privé leven, bijvoorbeeld als het gaat om de zorg voor je kinderen.

Wil jij KPN installatiemonteur worden

Als KPN installatiemonteur kom je bij de klant thuis of op de zaak om daar de installatie van internet, televisie of telefonie te realiseren. Soms gaat het om een aansluiting voor een particulier maar het kan ook gaan om de installatie bij een bedrijf met meerdere telefoonlijnen en internet aansluitingen. Soms kom je bij een klant die ervaren is en precies weet hoe alles werkt. Soms is je klant onervaren en komen er veel vragen. Het is dan uiteraard jouw taak om deze vragen te beantwoorden en goed uitleg te geven. Als jij vertrekt werkt alles naar behoren en kan de KPN klant probleemloos aan de slag met internet, televisie of telefonie.

 

Onze partners

Werkenbijefe

Aan de slag met je auto van de zaak

Bij het vervullen van een KPN monteur vacature zijn we op zoek naar kandidaten met rijbewijs B. Je krijgt namelijk een auto van de zaak waarmee je dagelijks op pad gaat om klanten te bezoeken die een nieuwe installatie nodig hebben of waar een storing of ander probleem is. Naast de auto krijg je een laptop van de zaak en natuurlijk een telefoon. Zo ben je goed bereikbaar als je onderweg bent. Dat is handig, want misschien verandert er iets in je planning. Er kan een spoedmelding tussendoor komen of een klant zegt de gemaakte afspraak af. Als een bezoek aan een klant langer duurt dan gepland dan geef je dat natuurlijk door. De collega van Planning kan dan eventueel contact opnemen met je andere klanten van die dag om te zeggen dat je wat later zult komen dan eerder aangekondigd.

Goed voorbereid aan de slag

Als je solliciteert op een KPN monteur vacature bekijken we uiteraard of je voldoet aan de functie vereisten. Ervaring is niet noodzakelijk, want je wordt goed ingewerkt. Voordat je met je KPN auto van de zaak op pad gaat krijg je een grondige opleiding waarin je alles leert wat je moet weten om onze klanten op locatie goed te kunnen helpen. Je leert hoe je een modem snel en goed aansluit, hoe je de ontvanger instelt en hoe je de klant helpt bij het instellen van internet op zijn laptop, tablet of smartphone. Natuurlijk leer je ook alles over storingen en hoe je deze snel kunt oplossen. Op die manier kom je maar zelden voor verrassingen te staan en is de klant hopelijk snel weer online en werkt de tv ontvanger weer naar behoren. Als je tegen een probleem aanloopt dan is er uiteraard altijd support vanuit de backoffice.

UX Developer and ui designer brainstorming about app interface design at modern office. Creative
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Geen dag is hetzelfde

    Als je werkt als KPN monteur dan is geen dag hetzelfde. Vanwege de grote verscheidenheid aan klanten die KPN heeft is er voldoende afwisseling. Van een particuliere klant met een relatief simpele aansluiting voor internet en televisie rijd je naar een ondernemer met een telefooncentrale met twintig lijnen. Het is uiteraard de bedoeling dat je elke storing of installatie snel oplost zodat de klant weer aan de slag kan. Voor ondernemers maar ook voor particulieren is een internetaansluiting vandaag de dag bijna onmisbaar. Een storing is dan heel frustrerend en als die te lang duurt wordt de ergernis alleen maar groter. Het is jouw taak om het probleem zo snel mogelijk op te lossen zodat de klant weer blij is en weer aan de slag gaat.  

     

    Solliciteer direct op een KPN monteur vacature

    Is het vak van KPN installatiemonteur jou op het lijf geschreven? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op onze KPN monteur vacatures. Werken bij EFE heeft vrijwel altijd leuke vacatures bij KPN, niet alleen voor monteurs maar ook voor klantenservice medewerkers. Op de vacature pagina kun je direct zien voor welke banen we nu op zoek zijn naar jou.  

     

    Hulp nodig?