Telecom monteur vacature

Female technician measuring telecommunication box
Werkenbijefe

Telecom monteur vacature

Een telecom monteur vacature, is dat wat voor jou? Als je een technische achtergrond hebt, of als je er affiniteit mee hebt en jezelf deze kennis snel eigen kunt en wilt maken, dan zijn er genoeg banen voor jou. Werken bij EFE is voortdurend op zoek naar technisch personeel voor opdrachtgevers in de telecom. Die werken onder andere voor bedrijven om hun bereikbaarheid optimaal te houden. Maar er zijn ook nog steeds particulieren die gebruik maken van een vaste telefoonaansluiting. Je krijgt een aantrekkelijke salaris en over voldoende werk hoef je je geen zorgen te maken. Omdat telefooncentrales steeds geavanceerder worden en meer mogelijkheden hebben, is er ook steeds meer werk voor telecom monteur.

Goed voorbereid aan de slag als telecom monteur

Als je aan de slag gaat als telecom monteur dan word je goed voorbereid op pad gestuurd. Je krijgt een auto van de zaak waarvan de voorraad materialen en gereedschap dagelijks wordt gecontroleerd. Daarnaast krijg je een smartphone en laptop ter beschikking. Zo ben je goed bereikbaar voor de afdeling Planning als er een wijziging in je route komt. En je kunt de werkzaamheden die je hebt gedaan direct doorgeven aan de financiële administratie zodat er een factuur naar de klant kan worden gestuurd. Uiteraard beschik je over goed gereedschap en heb je altijd de nieuwste materialen bij je om reparaties en onderhoud uit te voeren. Bij een installatie wordt de apparatuur op het adres van de klant geleverd, zodat je daar direct aan de slag kunt.

Onze partners

Werkenbijefe

Zorg voor bereikbaarheid van de klant

Goede bereikbaarheid per telefoon is essentieel voor bedrijven en instellingen. Een gemeente, ziekenhuis of dierenartspraktijk die telefonisch niet bereikbaar is, dat mag niet te lang duren. Daarom kan het dus gebeuren dat je tijdens je werkdag een telefoontje krijgt van Planning dat je niet naar de volgende klant op je lijstje moet maar naar een klant die een dringend probleem heeft. Als jij als reddende engel komt voorrijden en het probleem binnen een kwartier hebt verholpen dan maak jij de klant natuurlijk enorm blij en daarmee ook je werkgever. Flexibiliteit is dan ook een eigenschap die je goed van pas komt als je solliciteert op een telecom monteur vacature.

De ontwikkelingen in de telecom gaan snel

De reden waarom telecombedrijven voortdurend op zoek zijn naar monteurs is simpel. De telefonie wordt steeds geavanceerder. Vrijwel geen enkel bedrijf heeft nog een simpele enkelvoudige telefoonlijn met een vast nummer. Er wordt gewerkt met een centrale waarop je lijnen kunt doorschakelen naar een mobiel nummer en waarbij de telefoniste bij het doorverbinden meteen kan zijn of de collega die gebeld wordt achter zijn bureau zit of thuis of op locatie aan het werk is. Dit vraagt ook meer van een monteur. Als er een probleem is dan is het jouw taak om snel de oorzaak daarvan op te sporen en het probleem te verhelpen. Uiteraard word je daarvoor terdege opgeleid en krijg je als dat nodig is bijscholing over nieuwe ontwikkelingen waarmee je in de nabije toekomst te maken krijgt.

Vertical portrait of woman in suit using mobile phone, reading message or checking app, posing
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Kies voor een afwisselende baan met toekomst

    In de telecom is voldoende werk. Vandaag, maar ook over vele jaren. Want het is een discipline die niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Als je voor Werken bij EFE aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers dan zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en uiteraard heb je ook zicht op een vaste aanstelling. Zo kun jij je toekomst zeer stellen en plannen maken, om een huis te kopen of een gezin te stichten. We hebben regelmatig vacatures voor verschillende grote spelers op de telecom markt, zoals KPN en Vodafone Ziggo.

    Bekijk onze telecom monteur vacatures en solliciteer direct

    Op de pagina vacatures vind je het overzicht van onder andere openstaande telecom monteur vacatures bij Werken bij EFE. Wil je weten of er een geschikte telecom monteur vacature voor jou is? Bekijk dan dit overzicht van de banen waarvoor we op dit moment op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Bij iedere functie vind je een opsomming van zowel de functie eisen als de taken. Als er een baan bij staat die jou aanspreekt dan kun je direct reageren. Een kennismaking wordt zo snel mogelijk geregeld via een videogesprek. Als jij en wij denken dat het wat kan worden met jou als telecom monteur dan stellen we je direct voor aan de opdrachtgever. Als die er ook zo over denkt dan kan het zomaar gebeuren dat jij over een paar dagen al start met je inwerktraject. Zien we jouw sollicitatie snel binnenkomen?

    Hulp nodig?