Glasvezel vacature

Optical fiber
Werkenbijefe

Glasvezel vacature

Een glasvezel vacature bij Werken bij EFE zet je aan het werk bij één van de bekende internet providers. Steeds meer mensen stappen over op glasvezel. Dat is niet zo vreemd. De verbinding is veel sneller en stabieler dan een DSL verbinding. Zeker als er door meer personen tegelijk gebruik wordt gemaakt van het internet is het prettig als dat geen storingen oplevert. Ook zijn er gebieden in Nederland waar een DSL-verbinding problemen geeft vanwege storingen. Dan is overstappen op glasvezel een verademing. In steeds meer wijken wordt glasvezel aangelegd zodat steeds meer particulieren en bedrijven hierop kunnen overstappen. Dat zorgt er natuurlijk wel voor dat er vraag is naar vakmensen die deze installaties kunnen doen en er onderhoud aan kunnen uitvoeren.

Glasvezel vacatures bieden je een mooie kans

Glasvezel heeft de toekomst. Als jij kennis van zaken hebt over glasvezel en de apparatuur die hiervoor gebruikt wordt dan zit je goed. Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken over de vraag of je aan het werk kunt komen. Er zijn genoeg glasvezel vacatures waar je uit kunt kiezen. Zeker nu steeds meer mensen, zowel privé als zakelijk, overstappen op deze snelle manier van internet en communicatie zal de vraag alleen nog maar groter worden. Bij Werken bij EFE hebben we nu al regelmatig vacatures voor glasvezel monteurs en service medewerkers. Een prima salaris en bijkomende secundaire arbeidsvoorwaarden wachten op je.

Onze partners

Werkenbijefe

Aan de slag met alle benodigde kennis

Wil jij aan de slag op een glasvezel vacature? Dan word je natuurlijk niet zonder meer ‘het bos in gestuurd’. Je krijgt eerst een goede training, meestal intern verzorgd door de provider. Natuurlijk is het handig als je er niet helemaal blanco in staat. Technische basiskennis is een belangrijk voordeel. Zodra je de kennis en vaardigheden hebt opgedaan die nodig zijn om aan de slag te gaan, ga je aan het werk. Soms in het begin nog even samen met een ervaren collega. Zodra het goed gaat mag je alleen op pad om klanten te bezoeken die een installatie willen of waar een probleem of storing is.

Is werken met glasvezel voor jou gesneden koek?

Ben jij zo iemand die dol is op nieuwe technieken zoals glasvezel en wat dit allemaal voor nieuwe mogelijkheden geeft? Dan is een glasvezel vacature misschien wel iets voor jou. Je kunt je kennis dan inzetten om gebruikers te helpen. Dat kan aan de telefoon als medewerker van de klantenservice, maar ook als monteur of installateur. Bij de klantenservice help je mensen als ze een vraag hebben of als er een probleem is. Als blijkt dat er een storing is dan schakel je de technische dienst in om dit op te lossen, hetzij via internet of als dat niet kan door een monteur langs te sturen. Het doel is uiteraard om een tevreden klant te hebben die zijn internetverbinding weer probleemloos kan gebruiken.

Getting Visa Application Denial At Table
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Als glasvezel specialist ben je altijd welkom

    Als je je eenmaal hebt bekwaamd als glasvezel specialist dan hoef je je geen zorgen te maken of je werk zult vinden. Een glasvezel vacature staat nu vaak al langer open dan wenselijk omdat er onvoldoende gekwalificeerde mensen zijn om die vacature te vervullen. Als je nu een ander beroep hebt waar je niet meer zo blij mee bent of waar onvoldoende werk in is dan kun je je zonder problemen laten omscholen tot deskundige op het gebied van glasvezel. Je kunt monteur of installateur worden, maar ook adviseur voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen vernieuwen of aanpassen. Steeds meer bedrijven en particulieren zullen op glasvezel overstappen, dus er komt alleen maar meer werk in de toekomst.

    Glasvezel krijgt in de toekomst meer toepassingen

    Het is zeer aannemelijk dat glasvezel in de toekomst nieuwe toepassingen krijgt. Zeker voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden. Dat betekent dat de ontwikkeling van glasvezel de komende decennia alleen nog maar verder gaan. Dat houdt in dat er ook meer glasvezel vacatures zullen komen. Dus zoek je een baan met goed toekomstperspectief dan is dit zeker een optie om over na te denken.

    Solliciteer op een glasvezel vacature bij Werken bij EFE

    Wil jij een baan met volop kansen en mogelijkheden om door te groeien? Bekijk dan de glasvezel vacatures bij Werken bij EFE. Staat er een baan bij die je aanspreekt dan kun je daar direct op reageren. Vaak zijn we voor de bedrijven waar we voor werken op zoek naar meerdere specialisten. Dus de kans dat we je een baan kunnen aanbieden is groot. Lees de functie voorwaarden en als je hieraan voldoet, aarzel dan niet om te reageren.

    Hulp nodig?