Ziggo vacatures

At the job interview
Werkenbijefe

Ziggo vacatures

Bij Werken bij EFE hebben we regelmatig Ziggo vacatures. Ziggo is een bedrijf dat al vele tientallen jaren internet, tv en vaste telefonie levert aan particuliere en zakelijke klanten. Dit doen zij in het hele land. Voor het installeren van internet en bijkomende diensten wordt door klanten vaak een beroep gedaan op een monteur. Daarnaast treden er soms storingen op waardoor de klant geen of niet optimaal gebruik kan maken van de diensten. In dit soort gevallen wordt er een monteur op pad gestuurd om het probleem op te lossen. Misschien ben jij wel die monteur. Daarnaast heeft Ziggo een helpdesk waar klanten met vragen terecht kunnen. Ook daarvoor zijn regelmatig vacatures die door ons uitzendbureau worden vervuld.

Werken als Ziggo storingsmonteur

Bij Ziggo komen verschillende functies voor waarvoor regelmatig vacatures zijn. Via Werken bij EFE worden hiervoor de juiste mensen geworven. Je kunt aan de slag gaan als servicemonteur, dan krijg je de beschikking over een auto van de zaak en bezoek je klanten thuis of zakelijke klanten op hun werkadres. Het is jouw taak om storingen op te lossen of om een bestaande installatie aan te passen. Bij een storing krijg je uiteraard alle benodigde informatie wat er mis is en je beschikt ook altijd over alle benodigde onderdelen om deze storing direct te verhelpen. Het doel is dat je pas vertrekt als het probleem is opgelost en alles weer naar behoren werkt.

Onze partners

Werkenbijefe

Werken bij de Ziggo helpdesk

Als helpdeskmedewerker kun je zowel op locatie werken als thuis. Als je thuis werkt krijg je uiteraard de beschikking over alles wat je daarvoor nodig hebt. Een goede computer met randapparatuur zoals een ergonomische muis en een headset. Je kunt grotendeels zelf je uren indelen, want de helpdesk ken ruime openingstijden. Je werk is op die manier prima te combineren met kinderen, je kunt bijvoorbeeld werken als zij naar school gaan of als er een plekje is bij de opvang voor een bepaalde dag of dagdeel. Als je even wilt pauzeren dan geef je dit aan in het systeem, er worden dan geen telefoontjes naar je doorgeschakeld.

 

UI designer working on a new project
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Maak de klanten van Ziggo blij met jouw goede service

    Als medewerker van Ziggo is het jouw taak om ervoor te zorgen dat het bedrijf tevreden klanten heeft. Dat kan heel simpel door een vraag van een klant te beantwoorden, maar soms is er meer voor nodig. Soms moet je als monteur naar de klant toe om een probleem ter plaatse op te lossen. Daarbij is het ook belangrijk dat je in staat bent om vragen van de klant te beantwoorden en de juiste informatie te geven. Soms kan dat in een paar zinnen, soms is er meer tijd nodig om alles goed uit te leggen. Mensenkennis, en goed inschatten hoeveel uitleg iemand nodig heeft, is daarbij heel belangrijk. Ook qua planning moet je flexibel zijn. Soms lopen werkzaamheden uit omdat bijvoorbeeld een reparatie niet zo vlot gaat als gedacht. Ook kan het gebeuren dat je als helpdeskmedewerker een klant langer aan de telefoon hebt dan gedacht, omdat de klant nog meer vragen heeft die beantwoord moeten worden of omdat je de uitleg nog een keer moet geven.

     

    Automatisering wordt steeds complexer

    Het aantal Ziggo vacatures zal de komende jaren onverminderd aanwezig blijven. Automatisering wordt steeds belangrijker. Ook particulieren hebben apparaten die werken met voice control of op een andere manier op afstand. Dit gaat altijd over het Wifi netwerk.  Dat moet dus goed werken, want anders werkt er niets meer in huis. Daarom is goede service heel belangrijk. Als het internet het niet doet kan er niet gewerkt, gegamed of gecommuniceerd worden. Dat is een groot gemis. Dat is heel anders dan vroeger toen het modem alleen aan ging als er e-mail moest worden opgehaald en dat gebeurde soms hooguit een paar keer per week. Want het modem hield de vaste telefoonlijn bezet en dat mocht niet te lang duren. Vandaag zijn we 24/7 online en dat vraagt veel meer van de systemen. Die zijn gelukkig veel minder kwetsbaar, maar storingen hebben een veel grotere impact dan een paar decennia geleden. Bekijk daarom de Ziggo vacatures bij Werken bij EFE en wie weet zit er een baan bij die jou op het lijf is geschreven. Als dat het geval is dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren. Een kennismakingsgesprek kan digitaal en als we beiden het idee hebben dat jij geschikt bent voor één van onze Ziggo vacatures dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met het inwerkprogramma.  

     

    Hulp nodig?