KPN monteur vacatures

Caucasian female engineer using smartphone flash while inspecting the server in computer server room
Werkenbijefe

KPN monteur vacatures

KPN is altijd op zoek naar goede monteurs. Hiervoor heeft Werken bij EFE dan ook vrijwel altijd vacatures beschikbaar waar je op kunt reageren. Een belangrijke functie eis is dat je over een rijbewijs B beschikt. Je gaat namelijk op pad met een auto van de zaak. Voorzien van alle gereedschappen die je voor je werk nodig hebt en natuurlijk de nodige materialen zoals kabels en andere zaken die je nodig hebt om goed te kunnen werken bij de klant. Je werkt bij zowel zakelijke als particuliere klanten waardoor je werk zeer afwisselend en veelzijdig is. Je werktijden kun je grotendeels in overleg invullen. Dit werk is dus goed te combineren met je privé leven en zorgtaken voor kinderen.

Welke KPN vacatures zijn er?

De actuele KPN vacatures vind je op de website. Je kunt hier lezen wat het werk precies inhoudt. Op die manier kun je inschatten of je voldoet aan de functie eisen. Een technische opleiding is niet per se nodig. Als je kunt aantonen dat je inzicht in de werkzaamheden hebt dan maak je een goede kans. Je krijgt altijd een goede en gedegen interne opleiding. Je gaat dus nooit onvoorbereid aan de slag. Als je bij een klant bent en je hebt een vraag dan kun je altijd rekenen op support vanuit de backoffice. Naast werken als servicemonteur kun je ook aan de slag als klantenservice medewerker. Ook hiervoor krijg je een gedegen training zodat je goed beslagen ten ijs komt als je voor de eerste keer de telefoon opneemt.

Onze partners

Werkenbijefe

Deel zelf je werktijden in

Als je solliciteert op een vacature als KPN monteur dan word je in principe aangenomen voor een fulltime dienstverband. Maar als het voor jou fijn is als je een dag in de week vrij hebt dan is dat altijd te regelen. Ideaal dus als je met je partner afspraken hebt over de opvang van de kinderen of als je mantelzorger bent voor iemand en daar een dag per week mee bezig bent. In principe begint je werkdag om 8 uur ’s ochtends. Je ontvangt je planning voor die dag. Daarbij is rekening gehouden met het aantal af te leggen kilometers. Je werkt in een vaste regio zodat er niet te veel tijd verloren gaat met het rijden van de ene naar de andere klant. Wel kan het gebeuren dat er een spoedklus tussendoor komt, bijvoorbeeld een bedrijf dat storing heeft en daardoor niet kan werken. Ook kan het zijn dat je een klant overneemt van een zieke collega waardoor je misschien een stukje buiten je eigen regio komt.

De KPN monteur maakt klanten blij

Een niet werkende internetverbinding is vandaag de dag een must. Een dag zonder internet geeft de nodige problemen voor veel mensen. Er wordt steeds vaker thuis gewerkt maar ook privé contacten gaan vaak via online diensten. Denk aan chatdiensten of videobellen. Veel mensen hebben dan wel een smartphone met een bundel, maar als die niet heel groot is dan is het wel zo fijn als het thuisnetwerk het gewoon doet. Daarom wil KPN een klant die een storing meldt graag zo snel mogelijk helpen. Jij kunt daar een bijdrage aan leveren door je in te zetten als KPN monteur.

Young businesswoman or secretary working
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Is er voor jou ook een toekomst met een KPN monteur vacature?

    Ben jij op zoek naar een leuke baan vol afwisseling met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Dan is een KPN monteur vacature misschien wel iets voor jou. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel weer zonder werk zit. Het internet neemt een steeds belangrijker plaats in de maatschappij in en duikt overal op. Zowel particulieren als bedrijven en overheden kunnen niet meer zonder. Bedrijven liggen stil als de internetverbinding niet werkt. Een winkel kan niets verkopen want de kassa doet het niet. Een tandarts kan niet werken want hij kan niet in het online patiëntendossier kijken. Een fabriek ligt stil omdat de apparatuur niet wordt aangestuurd. Daarom zijn goede monteurs belangrijk om dit soort urgente problemen snel op te kunnen lossen.

    Solliciteer naar de baan die jou op het lijf is geschreven

    Bij Werken bij EFE uitzendbureau kun je direct solliciteren op de leukste vacatures, waaronder ook vacatures voor KPN monteur. Als je solliciteert maken we een afspraak voor een kennismaking. Dit kan in veel gevallen digitaal. Worden we het eens en ben jij nog steeds enthousiast dan start zo snel mogelijk je inwerktraject en krijg je de nodige scholing en instructie om aan de slag te gaan voor 1 van de bekendste internet- en telefonie provider van Nederland.

    Hulp nodig?