Vacatures telecom

Job applicant having an interview
Werkenbijefe

Vacatures telecom

Bij Werken bij EFE hebben we de beste vacatures telecom. We werken samen met bekende providers zoals KPN en Ziggo en hebben voortdurend de leukste banen voor zowel op kantoor als in de buitendienst. Of je nu graag voor de klantenservice aan de slag gaat of als field service engineer, we zijn altijd op zoek naar jou. Een voorwaarde is natuurlijk dat je affiniteit hebt met telecom en aanleg voor techniek. Als je als telecom monteur aan de slag wilt dan is een rijbewijs B een noodzaak, want je krijgt een auto van de zaak. Als je de juiste competenties hebt dan kun je zo snel mogelijk aan de slag.

Een gedegen opleiding als basis

Als je start in een vacature telecom dan word je natuurlijk niet onvoorbereid ‘het bos in gestuurd’. Je krijgt eerst een gedegen opleiding zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als je voor de telefonische klantenservice gaat werken dan weet jij alles over mobiele en vaste telefonie van de provider en hoe je de meeste problemen samen met de klant kunt oplossen. Als je gaat werken als field service engineer dan leer je alles over telefooncentrales en andere services die voornamelijk door zakelijke klanten worden gebruikt. Zodoende kun je een storing in de telefooncentrale van een bedrijf of instelling snel oplossen.

Onze partners

Werkenbijefe

De belangrijkste schakel tussen klant en bedrijf

Als je werkt voor een telecom bedrijf via Werken bij EFE dan ben je een onmisbare collega. Jij bent namelijk de schakel tussen klanten en het bedrijf. Aan de telefoon ben je het visitekaartje, maar ook als je met je bedrijfsauto voorrijdt. Vaak zijn mensen blij als ze je spreken of als je komt voorrijden met je bedrijfsauto. Want jij bent degene die een vraag kan beantwoorden of een probleem kan oplossen. En daarom heb je een baan waar iedereen jaloers op zal zijn. Je werkt in je eigen regio dus het is niet zo dat je alleen maar op de weg zit om het hele land te doorkruisen. Je krijgt van de afdeling Planning dagelijks een overzicht van de klanten die je die dag bezoekt. Natuurlijk kan er een wijziging komen als een klant afbelt of als er een opdracht tussendoor komt die voorrang moet krijgen. Maar jij bent natuurlijk flexibel genoeg om dan snel te schakelen en je planning om te gooien.

Werken vanuit huis

Een deel van de telecom vacatures betreft thuiswerk. Je kunt namelijk prima als klantenservice medewerker aan de slag vanuit je eigen huis. Het enige wat je nodig hebt is een rustige werkplek waar je niet wordt gestoord door je kinderen of de hond. Je krijgt een laptop van de zaak met een handige headset. Daarnaast kun je je uren naar eigen voorkeur indelen. Er wordt een vast aantal uren met je afgesproken en deze kun je invullen op de tijdvakken die voor jou het beste uitkomen. Zo kun je je werk bijvoorbeeld goed combineren met de schooltijden van je kinderen of het werkschema van je partner.

Black human resource manager talking to job candidate on a meeting in the office.
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Een baan met kansen voor de toekomst

    Wil jij zekerheid voor een langere periode? Dan is solliciteren op één van de vacatures telecom bij Weken bij EFE zeker een goede overweging. Het is een bedrijfstak die nog steeds groeit en ook zeker niet zal gaan verdwijnen. Voor bedrijven is het van groot belang dat ze goed bereikbaar zijn en daar past goede telecom nog steeds bij. Hoewel er bedrijven zijn die ervoor kiezen om alleen nog via e-mail bereikbaar te zijn, hebben de meesten nog gewoon een telefoonnummer en dat gaan ze niet veranderen omdat ze goede service aan hun klanten belangrijk vinden. Maar dat telefoonnummer moet dan wel goed bereikbaar zijn natuurlijk en een storing in de telefooncentrale moet snel worden verholpen. En dat is jouw taak als je bij de klantenservice werkt als telecom monteur.

    Welke vacatures telecom zijn er bij Werken bij EFE?

    Als je benieuwd bent welke vacatures telecom er momenteel zijn bij Werken bij EFE dan kun je een kijkje nemen op de speciale vacature pagina. Hier vind je een overzicht van banen in dit vakgebied. Je ziet ook meteen voor welke provider je gaat werken. We werken onder andere samen met Vodafone Ziggo en KPN. Je kunt direct op een vacature reageren door je motivatie en cv te mailen. Als je in aanmerking komt dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als dat goed verloopt voor beide partijen dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever. Als het bedrijf ook enthousiast is dan start je inwerktraject zo snel mogelijk en ontvang je ook vanaf de eerste dag je salaris.

    Hulp nodig?