Telecom vacature

Cables in Server Room
Werkenbijefe

Telecom vacature

Bij Werken bij EFE doen we elke dag ons best om de juiste kandidaat te vinden voor een telecom vacature. Misschien ben jij dat wel. Werken in de telecom is afwisselend en veelzijdig. Er zijn verschillende functies en ook als je geen specifieke ervaring hebt kunnen we vaak een baan vinden die bij jou past. Uiteraard word je gedegen ingewerkt, of je nu aan de slag gaat als field service engineer of als medewerker sales of bij de klantenservice. Telecomproviders zijn doorlopend op zoek naar vakmensen. Omdat die schaars zijn gelden er geen specifieke eisen. Ook als je geen ervaring hebt maar wel affiniteit met techniek en telecom is er de mogelijkheid om te solliciteren. Omdat er ook kantoorbanen zijn in de telecom is een rijbewijs niet altijd een vereiste. Je kunt zelfs vanuit huis werken als je dat wilt.

Telecom installaties bij bedrijven

Particulieren hebben vandaag de dag steeds minder vaak een vaste telefoonaansluiting. Ze gebruiken alleen hun mobiele telefoon. Voor bedrijven en instellingen ligt dat anders. Die willen wel bereikbaar zijn via een vast nummer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een geavanceerde telefooncentrale met meerdere lijnen. Soms zijn dat er 5, soms zijn dat er honderden of meer. Als monteur in de telecom bezoek je klanten of regel je zaken voor hen op afstand. Dat kan gaan om het ‘bij prikken’ van extra lijnen, maar ook om het oplossen van een grote storing zodat het bedrijf weer goed bereikbaar is. Hiervoor krijg je de beschikking over een laptop van de zaak, een telefoon van de zaak en niet te vergeten een auto van de zaak. Geen dag is hetzelfde.

Onze partners

Werkenbijefe

Werken bij de klantenservice telecom

Wil je aan de slag bij de klantenservice van een telecom provider? Dan heeft Werken bij EFE vast en zeker een passende vacature voor je. De klantenservice van deze bedrijven is vaak ruim geopend, meestal tot 22.00 uur ’s avonds en uiteraard ook in het weekend en op feestdagen. Daarom zijn zij altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die het team van de klantenservice willen versterken. Je hoeft daarvoor niet naar een callcenter of het kantoor van de provider te reizen. Steeds meer klantenservice medewerkers werken vanuit huis. Het enige wat je nodig hebt is een goede werkplek waar je rustig kunt werken en waar je een stabiele internetverbinding hebt.

Deel je eigen tijd in als telecom medewerker

Meestal is een telecom vacature fulltime. Maar dat wil niet zeggen dat je van maandag tot en met vrijdag moet werken van 9 tot 5. Je kunt je uren in de meeste gevallen flexibel indelen. Zeker als je bij de klantenservice werkt. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om te werken als je kinderen naar school zijn of naar de opvang. Of neem de avonduren voor je rekening als ze op bed liggen. Ben je geen vroege vogel dan begin je om 10 uur en werkt ’s avonds langer door. Ook als je als service monteur werkt is flexibiliteit mogelijk omdat een deel van het werk vanachter je computer gedaan kan worden. Je bent dan niet afhankelijk van openingstijden van bedrijven of schappelijke tijden waarop je bij een particuliere klant aan de deur kunt komen.

Server engineers shaking hands at office
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Prima arbeidsvoorwaarden als telecom medewerker

    Werken in de telecom legt je zeker geen windeieren. Voor elke telecom vacature bij Weren bij EFE geldt dat er een prima salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn. Ook heb je zicht op een vaste aanstelling waardoor je meer zekerheid krijgt over je inkomen. Ideaal als je graag een huis wilt gaan kopen of huren of een gezin stichten. Er zal in de telecom altijd werk zijn, het gaat immers om werkzaamheden die niet door een robot of andere automatisering kunnen worden overgenomen. Omdat technisch personeel altijd schaars is, hoef je je sowieso geen zorgen te maken over werkgelegenheid.

     

    Ben jij de beste kandidaat voor onze telecom vacature?

    Bekijk onze pagina met vacatures en wie weet vind je daar een telecom vacature die jou op het lijf is geschreven. Als dat zo is dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren. We plannen dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Als zowel jij als wij van Werken bij EFE denken dat je een goede kandidaat bent dan gaan we alles in het werk stellen om je zo snel mogelijk te laten starten. Allereerst met een gedegen opleidingstraject en daarna ga je aan de slag om de klanten van onze opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

     

    Hulp nodig?