Werken bij Ziggo

Technician cutting cable to install telecommunication box
Werkenbijefe

Werken bij Ziggo

Werken bij Ziggo houdt in dat je een dienstverlenende functie gaat vervullen bij één van de bekendste internet- en televisieproviders in Nederland. Ziggo ging een samenwerking aan met Vodafone, aanbieder van mobiele telefonie. Hierdoor kan het bedrijf een compleet pakket aanbieden aan de klanten voor internet, tv, vaste en mobiele telefonie. Hiervoor zijn uiteraard medewerkers nodig, zowel bij de klantenservice als voor de buitendienst. Werken bij EFE probeert voor Ziggo de beste mensen te vinden voor het vervullen van hun vacatures. Werken bij Ziggo betekent voor jou een afwisselende baan waar je veel leert en elke dag weer anders is.

Werken voor de klantenservice van Ziggo

De klantenservice van Ziggo is het eerste aanspreekpunt voor klanten die een vraag of een probleem hebben. De vragen zijn heel divers. Soms wil iemand zijn abonnement aanpassen of opzeggen, soms is er een probleem met het modem of de tv ontvanger. Het kan ook dat een klant een vraag heeft over een betaling voor het abonnement of een verhuizing wil doorgeven. Aan jou als klantenservice medewerker de taak om de vraag zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden. Je kunt je werkzaamheden als klantenservice medewerker ook vanuit huis doen. Ideaal als je je werk wilt combineren met de zorg voor je gezin of als er een andere reden is waarom je liever thuis werkt. Werken op kantoor kan overigens ook als daar je voorkeur naar uitgaat.

Onze partners

Werkenbijefe

Hulp bieden aan de klanten van Ziggo op locatie

Niet alleen aan de telefoon, ook op locatie biedt Ziggo hulp aan klanten. Je kunt ook werken bij Ziggo als servicemonteur. Je bezoekt de klant thuis of in geval van zakelijke klanten op het adres van hun bedrijf. De werkzaamheden zijn ook hier heel divers. Soms moet er een nieuw modem worden aangesloten en ingesteld. Soms is er een vervelende storing die natuurlijk zo snel mogelijk moet worden opgelost. Je krijgt als service medewerker de beschikking over een auto van de zaak, met in de laadruimte alle gereedschappen en materialen die je nodig hebt om op locatie goed je werk te kunnen doen. Uiteraard krijg je een telefoon en laptop van de zaak, zodat je ook onderweg goed bereikbaar bent. Het kan namelijk zijn dat je schema voor die dag wijzigt omdat een klant de afspraak moet afzeggen of omdat er een spoedmelding tussendoor komt.

Is werken bij Ziggo iets voor jou?

Werken bij Ziggo is echt iets voor jou als je een dienstverlenende instelling hebt en als je affiniteit hebt met de diensten die dit bedrijf aanbiedt. Uiteraard krijg je een uitgebreid inwerkprogramma waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt, afgestemd op de taak die je gaat doen. Je gaat dus nooit onvoorbereid aan het werk. Als je thuis gaat werken dan krijg je de beschikking over een computer met accessoires zodat je comfortabel kunt werken. Als klantenservice medewerker kun je je eigen uren indelen. Zo kun je je werktijden prima afstemmen op de schooltijden van je kinderen of de dagen dat je kind naar de opvang kan. Wil je even pauze? Dan meld je je via het systeem af en zorgen we ervoor dat je geen inkomende gesprekken krijgt totdat je je weer meldt.

Electrician working on the electrical installation of a house
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Zicht op een langdurig dienstverband

    Ziggo is altijd op zoek naar personeel. Dat betekent dat je, als het werk je bevalt en als je ook voor Ziggo als waardevol wordt gezien, kunt rekenen op een langdurig dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Ideaal als je vastigheid wilt, bijvoorbeeld omdat je graag een huis wilt kunnen huren of kopen. Aan de andere kant is er ook voldoende mogelijkheid voor flexibiliteit. Wil je meer of minder uren werken dan is dat bespreekbaar. Wil je toch liever een andere functie binnen het bedrijf dan gaan we dat bespreken. Ziggo is een prima werkgever die alles doet om het zijn personeel naar de zin te maken.  

     

    Solliciteer bij Werken bij EFE en ga aan de slag voor Ziggo

    Zie jij het zitten om te gaan werken bij Ziggo? Solliciteer dan nu bij Werken bij EFE op de openstaande vacatures bij dit bedrijf. Er zijn altijd mensen nodig, dus als je voldoet aan de functie voorwaarden dan is de kans groot dat je op korte termijn aan de slag kunt. Nadat je sollicitatie is ontvangen nemen we contact met je op voor een kennismaking. Dat doen we meestal via een videocall. Worden we het eens, dan word je zo snel mogelijk ingewerkt en kun je aan de slag. Ook tijdens je trainingsperiode krijg je al uitbetaald.  

     

    Hulp nodig?