Vodafoneziggo vacatures

A young successful business woman works remotely. The concept of
Werkenbijefe

Vodafoneziggo vacatures

Vodafone en Ziggo zijn een samenwerking aangegaan. Ziggo is al jaren één van de bekendste providers voor internet, televisie en vaste telefoon. Vodafone is een populaire aanbieder van mobiele telefonie. Door de krachten te bundelen kan het bedrijf nu een alles in 1 pakket aanbieden aan de klanten voor thuis en onderweg. De Vodafoneziggo vacatures van Werken bij EFE stellen jou in staat om een leuke carrière op te bouwen als medewerker van dit bedrijf dat een zeer gezonde en stabiele toekomst heeft en honderdduizenden tevreden klanten door heel Nederland.

Welke Vodafone vacature ga jij invullen?

Een Vodafone vacature kan inhouden dat je op de helpdesk werkt. Klanten die bellen of chatten met een probleem sta jij te woord. Je helpt ze bij het instellen van hun telefoon of als er een probleem is. De simkaart kan defect zijn of een klant heeft een storing aan een telefoon die hij bij het abonnement heeft gekocht. Dat is vervelend en dus zorg jij ervoor dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat de klant weer bereikbaar is en zelf ook weer kan communiceren. De klantenservice is voor een bedrijf als Vodafoneziggo erg belangrijk, omdat goede service aan de gebruikers bij het bedrijf hoog in het vaandel staat. Jij kunt daar als medewerker een belangrijke bijdrage aan leveren.

Onze partners

Werkenbijefe

Wat worden jouw taken als je voor Vodafoneziggo gaat werken?

Als je solliciteert op één van de vacatures die Werken bij EFE heeft bij Vodafoneziggo dan wacht je een uitdagende en afwisselende baan. Je krijgt als helpdesk- c.q. klantenservice medewerker te maken met een grote verscheidenheid aan klanten. Kies je ervoor om als servicemedewerker aan de slag te gaan dan bestaat je werkdag uit het bezoeken van klanten in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Allemaal rekenen ze op jouw vakmanschap, deskundigheid en servicegerichtheid. Afhankelijk van je functie werk je op kantoor, thuis of zit je op de weg in een auto van de zaak. In alle gevallen ben jij degene die de schakel vormt tussen de klanten van Vodafone Ziggo en het bedrijf. Zij willen graag tevreden klanten, de klant wil een internetverbinding of smartphone die goed werkt. Jij kunt daarvoor zorgen.

Service verlenen aan de klanten van Vodafoneziggo

Vodafoneziggo is een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Jij kunt daar als medewerker een belangrijke bijdrage aan leveren. Als technisch service medewerker bezoek je de klanten thuis of op de zaak. Je installeert hun internet en/of televisieaansluiting of een aansluiting op het vaste telefoonnet. Als er sprake is van een storing dan los je deze zo snel mogelijk op. Uiteraard krijg je daarvoor alle mogelijke gereedschappen en materialen mee in je auto. Gebruikte materialen worden aangevuld als je auto ’s nachts bij je voor de deur staat. Je grijpt dus nooit mis. Als je ’s morgens in je auto stapt krijg je van de afdeling Planning te horen waar je die dag verwacht wordt. Alle informatie vind je via je laptop of tablet van de zaak. Hier vul je ook in welke werkzaamheden je hebt gedaan zodat deze informatie kan worden verwerkt en de klant indien van toepassing een factuur krijgt.

Concentrated businessman making note while holding online analys
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    Vodafone vacatures die perfect bij jou passen

    Vodafone vacatures zijn er volop. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar medewerkers die graag een service verlenende functie willen uitoefenen en die omgaan met mensen leuk vinden. Als je solliciteert bij de helpdesk dan kun je zowel op kantoor als thuis werken. Als je kiest voor thuiswerken dan kun je je eigen uren indelen. Deze baan is dus optimaal te combineren met je privé leven, zoals de zorg voor kinderen. De helpdesk is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar, je kunt er dus voor kiezen om juist die uren te werken als dat voor jou beter uitkomt. Maar wie weet werk je wel liever op tijdstippen dat je kinderen op school zitten. Alles is bespreekbaar.  

     

    Solliciteer bij Werken bij EFE op de beste Vodafoneziggo vacatures

    Zie jij het wel zitten om te werken voor één van de populairste internetproviders van Nederland? Bij Werken bij EFE vind je de meest actuele vacatures bij Vodafoneziggo. Bekijk het actuele aanbod en solliciteer direct als er een baan bij staat die jij helemaal ziet zitten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken of je de juiste kandidaat bent. Als dat zo is dan starten we zo snel mogelijk een scholings- en inwerktraject zodat je binnenkort aan de slag kunt.  

     

    Hulp nodig?