KPN monteur

Diverse male and female engineer using digital tablet while inspecting in computer server room
Werkenbijefe

KPN monteur

Wil jij als KPN monteur aan de slag via Werken bij EFE? Als monteur van KPN bezoek je de klanten thuis om hen te helpen met de installatie van hun internet, televisie en eventueel vaste telefoon. Veel mensen hebben hier hulp bij nodig omdat ze dit niet zelf kunnen of het niet zien zitten omdat ze bang zijn om fouten te maken. Je installeert het modem, sluit dit aan en zorgt ervoor dat de tv ontvanger goed werkt als de klant naast internet heeft besteld. Je gaat pas weg als de klant niets meer te vragen heeft en als alles naar behoren werkt.  

Als monteur van KPN ben je het visitekaartje van het bedrijf

Als je werkt als monteur KPN ben je het visitekaartje van het bedrijf. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is en een positief gevoel overhoudt aan jouw bezoek. Dat kan zijn vanwege een installatie maar ook omdat je een storing succesvol hebt opgelost. Uiteraard krijg je van tevoren een briefing met de reden waarom de klant contact heeft opgenomen. Je weet dus in grote lijnen wat je te doen staat. Maar het kan zijn dat je te maken krijgt met onverwachte problemen of een situatie die toch anders blijkt te zijn dan vooraf werd gedacht. Dan is het jouw taak als KPN  monteur om het probleem voor de klant indien enigszins mogelijk toch op te lossen.  

Onze partners

Werkenbijefe

Goed voorbereid aan het werk

Als KPN monteur ga je uiteraard goed voorbereid aan het werk. We zorgen ervoor dat je de gebruikte apparatuur zoals het modem en de tv ontvanger door en door kent. Op die manier kun je ook alle vragen die de klant heeft zonder problemen beantwoorden. Ook leer je welke storingen op kunnen treden en wat je hieraan moet doen om ze te verhelpen. Een klant bij wie het internet niet goed werkt of volledig is uitgevallen is vaak erg gefrustreerd en misschien wel boos. Het is jouw taak om rustig te blijven en het probleem zo snel mogelijk op te lossen. De klant kan weer tv kijken, gamen of aan het werk en daarmee is jouw missie geslaagd.  

Klanten helpen is jouw roeping

Als KPN monteur heb je de taak om klanten te helpen als ze een probleem hebben of als er apparatuur moet worden aangesloten omdat ze zijn overgestapt. Veel mensen kunnen dit niet zelf of kunnen het wel maar doen het liever niet. Jij bent hun reddende engel en zorgt ervoor dat na je vertrek het internet werkt, de ontvanger keurig alle tv- en radiozenders laat horen en dat eventueel de vaste telefoon het doet. Als de klant ook een mobiel abonnement heeft dan is het wel zo fijn dat de Wifi op de smartphone ook werkt. Je beantwoordt vragen van de klant zodat hij na je vertrek vol vertrouwen aan het werk kan.

Cheerful guy cutting wire
Reviews

Dit is wat onze medewerkers zeggen

Benieuwd wat onze medewerkers over Werken Bij EFE te zeggen hebben? Hieronder laten we enkele van hen aan het woord.

Werken Bij EFE betekent oog hebben voor wat klanten echt nodig hebben. Dankzij mijn betrokkenheid kom ik elke dag met een voldaan gevoel thuis.

  Burhan E.
  Burhan E.

  Beveiliging

  Bij Werken Bij EFE is men niet bang voor groei. Wanneer ik bij mijn manager nieuwe ideeën aandraag, worden deze altijd serieus genomen.

   Tanita V.
   Tanita V.

   Administratie

   Mijn manager stimuleert me altijd me in mijn klanten te verdiepen. Zo heb ik ruime kennis van hun branche opgebouwd.

    Valerie P.
    Valerie P.

    Telecom

    Werkenbijefe

    De KPN monteur is snel paraat bij storingen

    Een storing met het internet is vandaag de dag een grote ramp. Niets werkt dan nog. Geen tv, geen radio, geen streamingdiensten, geen contact met familie en vrienden en voor een deel van de klanten ook niet de mogelijkheid om te kunnen werken. Dat is natuurlijk heel vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom is het jouw taak als monteur om snel te anticiperen als je een melding krijgt van een storing bij een klant. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het snel verhelpen van een storing in je auto. Als jij de deur achter je dichttrekt bij de klant doe je dat hopelijk met de tevreden constatering dat alles weer goed werkt en dat de klant heel blij is.  

    Welke functie eisen gelden er voor een monteur KPN? 

    Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Als je hart ook bij KPN ligt dan is dat een belangrijke pré. Je moet beschikken over een rijbewijs B omdat je uiteraard met een auto op pad gaat om de klanten te bezoeken. De afdeling planning maakt je dagplanning waarbij uiteraard zo goed mogelijk wordt gekeken naar de verschillende adressen zodat je niet van hot naar haar rijdt. Als monteur bij KPN werk je in principe alleen overdag, er zijn geen nacht- of weekenddiensten voor particuliere klanten. Voor bedrijven ligt dit soms anders, zij kunnen ook buiten kantooruren rekenen op de goede service van KPN. 

    Werken als KPN monteur via Werken bij EFE

    Als je aan de slag wilt als KPN monteur dan hoef je niet bang te zijn dat je snel zonder werk zit. Steeds meer mensen hebben immers een complexe internetaansluiting thuis. Vaak met meer gebruikers en draadloze apparaten die werken via Wifi. Jij bent de monteur die ervoor zorgt dat de klanten van KPN tevreden zijn en zonder zorgen gebruik kunnen maken van hun internetaansluiting.  

    Hulp nodig?